Reprogramiranje Matrice ( Matrix Reimprinting )

Stresne i traumatične događaje naš svesni um razume da su se desili u prošlosti, ali za naše srce i podsvest su to i dalje današnja dešavanja. Zato je poželjno da obradimo te događaje, damo im drugo značenje, promenimo našu interpretaciju i onda smo spremni da nastavimo dalje, osećajući se celovito, potpuno i kompletno.

Reprogramiranje Matrice ( Matrix Reimprinting ) je tehnika koja pomaže ljudima da prevaziđu stresne i traumatične događaje iz prošlosti.

Metoda Reprogramiranje matrice kombinuje znanja iz EFT-a, epigenetike i kvantne fizike.

Kreirao ju je Karl Dowson, jedan od Mastera EFT-a u V. Britaniji i ova tehnika se brzo proširila svetom zbog dubokog nivoa transformacije koje pruža klijentima.

Sa čime tačno Reprogramiranje matrice može pomoći?

Kada doživimo traumu deo nas se odvoji da obuzda nepodnošljiva osećanja kako bi smo mogli da nastavimo i preživimo.

Ovo je prirodni zaštitni mehanizam koji se dešava kada smo suočeni sa neminovnom opasnošću/ smću i idemo u šok.

Mi se disociramo ( odvojimo ) od svog tela. Na ovaj način traumu ne doživimo u potpunosti ali sa druge strane taj deo nas koji se odvoji i dalje je u traumi.

U Matrixu, taj odvojeni deo, tu mlađu verziju sebe nazivamo EHO ( Energetski Svesni Hologram). Energetski je u smislu da ta naša mlađa verzija nema fizičko telo.

On živi u lokalnim poljima kao deo većeg kvantnog polja ( termin Matrix je zapravo 1944 godine kreirao fizičar Maks Plank za opšte kvantno polje).

EHO nema telo ali ima nezavisnu svest. Taj podeljeni deo nas ostaje zamrznut u tom trenutku i problem je što mi i dalje živimo naše živote slušajući taj EHO i njegove pogrešne procene.

U tim stresnim i trumatičnim trenutcima mi smo kreirali određene slike, formirali smo razna uverenja o sebi i svetu koji nas okružuje, doneli neke odluke i zavete i to što nam je u jednom trenutku koristilo, danas nas sputava i limitira.

 

Na primer, ukoliko ste sa 7 godina doživeli traumatično iskustvo deo vas se odvojio i dalje ima tu istu sedmogodišnju svest.

Prošlo je mnogo godina, naučili ste mnoge stvari ali taj deo Vas – EHO-je još zarobljen u tom originalnom događaju. Danas Vas možda nešto trigeruje, vraća Vas u te emocije i prošlost preplavljuje.

Zbog toga nekada imamo nesrazmernu reakciju na današnje događaje.

 

Sa Matrixom se na elegantan i nežan način radi na otpuštanju starih tereta, preoblikovanju uverenja i kreiranju sjajne budućnosti.

 

Vreme je da povežeš sve delove sebe i vratiš sebi svoju moć sa kojom dalje možeš sve ono što do sada ti nije uspevalo.

 

Tretmani/Sesije

Kada su tretmani/ sesije u pitanju, preporuka je da radimo jednom nedeljno, i možeš da se opredeliš za neki od sledećih paketa:

5 tretmana

cena je 25.000 RSD

10 tretmana

cena je 40.000 RSD

20 tretmana

cena je 80.000 RSD

Sesija traje sat vremena, radimo uživo kod mene u kancelariji ili online preko zoom platforme.

SIGN UP

en_GB

Coaching Radionica
Tema: Partnerski Odnosi

Nedelja 14. April

U 19:00

Trajanje Radionice

90 minuta

Cena

3.500 RSD