Život koji volim

——  Poveži se sa svojim telom i zavoli ga—–

Ne pamtim kada sam istinski bila zadovoljna svojim odrazom u ogledalu.

Kad god bih se pogledala mogla sam da nađem pregršt mana i nedostataka na mom telu.

Sramota me je i stidim se svog tela, ne prija mi da ga pokazujem. Jednostavno ne volim svoje telo, osećam se distancirano od njega, ne osećam baš najbolje svoje emocije i kao da nije moje već tuđe.

I tako skoro 40 godina.

Poslednjih 20 tu je i značajan višak kilograma, koji dodatno otežavaju, i bukvalno i metaforički, da se moje telo i ja povežemo i zavolimo.

Ne mogu više ovako, istrošila sam se, umorila, nešto moram da menjam. Počele su i neke zdravstvene tegobe i zaista ovako više NE IDE.

Od kako je RTT ušao u moj život znala sam da ću i ovu temu želeti da konačno rešim. I USPELA SAM.

Sa RTT metodom na dubokom podvesnom nivou spoznala sam pravi uzrok – stidim se svog tela jer sam žensko, svi su očekivala da budem dečak, imam dve starije sestre i ja sam razočarenje, izneverila sam druge.

Nisam ispunila tuđa očekivanja.

Znam na svojoj koži kako to izgleda kada nisi povezana sa svojim telom i bićem. Pa sabotiraš sebe, naravno nesvesno, napraviš super plan na početku dana kojeg se držiš dan, tri, par meseci i onda odustaneš.

Izdaš sebe po stoti put . Probaš sve moguće dijete, neke daju rezultat privremeni, ali samo je pitanje vremena kada si opet na početku. Jer sabotaža ne pušta, ne da ti da lako izađeš iz začaranog kruga.

Kada je dijeta uspela da reši zabranu na pol, stid svog tela? Nikada da ja znam. Nema veze jedno sa drugim, zato i nije rešenje. Da li ti zaista znaš koji je pravi uzrok što nisi u ljubavi sa svojim telom?

Naučila sam da bih imala telo koje volim i želim, morala sam prvo da prihvatim i zavolim telo koje u tom trenutku imam.

Na tom putu mog isceljujućeg procesa, nakon Marise Peer i RTT-ija  ušao je Toni Robbins i njegov koučing, strateška intervencija (SI), koji mi je dodatno pomogao da na svesnom nivou presložim kockice u glavi, kao i EFT sa kojim sam očistila i otpustila preostale eneregetske blokade i otvorila se za bezuslovnu ljubav i konekciju sa svojim fizičkim telom.

Baš zbog toga što sam i sama prošla na svojoj koži kroz ceo proces i znam kako ti je i kako se osećaš, u ovom 3. ciklusu grupnog programa, Život Koji Volim, koristićemo sve tri metodologije koje su meni pomogle.

Podsvesno

Na RTT radionici otkrivamo koji su uzroci različitih problema koji nam otežavaju svakodnevicu i koja štetna uverenja stoje iza njih, a nakon radionice učesnici dobijaju prateći RTT snimak vođene meditacije, uz pomoć kog dalje rade na otklanjanju podsvesnih uzroka. 

Svesno

Zatim se na određenu temu fokusiramo na svesnom nivou. U okviru ovog segmenta dobija se prateći snimak tapkanja koje možeš da koristiš I primenjuješ kad god poželiš.

Šta sve dobijaš u okviru programa Život koji volim?

Sa RTT-ijem, koučingom SI i EFT tehnikom obradićemo sledeće teme:

Svaku temu obrađujemo po mesec dana, putem uživo radionica jednom nedeljno i to u dinamici:

Sve radionice se održavaju uživo online, putem zoom platforme, snimaju se tako da i ako nešto propustiš možeš naknadno da odgledaš.

Posle svake RTT radionice dobijaš po jedan audio snimak specijalne meditacije koju je poželjno da slušaš minimum 21 dan a koju možeš da sačuvaš da ti ostane zauvek. (3 RTT snimka vođene meditacije)

Posle svake EFT radionice ide prateći snimak tapkanja koje možeš da primenjuješ svakodnevno. ( 3 EFT snimka tapkanja za svaki dan).

Radna sveska sa praktičnim i korisnim alatima i vežbama, kao i prostorom da zapišeš svoje uvide i beleške.

Zatvorena whatsapp grupa za sve članice tako da možete da delite međusobnu podršku.

Nakon 3 meseca programa dobijaš jedan mesec gratis pristupa svim materijalima.


Tvoja investicija za ovaj program je 40 000 dinara za uplate iz Srbije ili 360e za uplate iz inostranstva putem pay pal-a. Moguće je plaćanje u celosti ili u 2 jednake rate.

Početak programa je 13.03.2024. u 19h.

Dosta je bilo i sada je vreme da i ti izađeš iz začaranog kruga. Znam kako ti je i tu sam da ti pomognem. Jer ti si toga vredna, ti to i zaslužuješ. Šaljem ti topao I snažan zagrljaj podrške I radujem se tvojoj prijavi.  

Za uplate iz Srbije je
40 000RSD

iz inostranstva preko Paypall-a iznos je 360e. Moguće je plaćanje u 2 jednake rate ili u celosti.

Prva radionica: 13.3. 2024. u 19h

Putem Zoom Linka

Trajanje programa je 3 meseca

Program je na srpskom jeziku

PRIJAVITE SE

Prijave su moguće putem kontakt forme, mejla i Instagrama.
sr_RS

Coaching Radionica
Tema: Partnerski Odnosi

Nedelja 14. April

U 19:00

Trajanje Radionice

90 minuta

Cena

3.500 RSD