O MENI

Moje ime je Jelena Vukčević, rođena sam u Beogradu 1983. godine. Srećno sam udata i majka sam 3 fenomenalna deteta, 1 dečaka i 2 devojčice. Završila sam Visoku sportsku i zdravstvenu školu, smer-teniski trener. Tenis je bio i ostao moja velika ljubav. Zaposlena sam u porodičnoj firmi. Oduvek sam volela da radim sa ljudima, da im svojim znanjem, umećem, veštinama i talentom pomognem da postanu bolja verzija sebe, ostvare svoje ciljeve i iskoriste svoj pun potencijal.

MOJE ISKUSTVO SA RTT-IJEM

Radeći na sebi, tragajući za nečim što bi u potpunosti rezonovalo sa mojim sistemom vrednosti, naišla sam na gospodju Marisu Peer. Slušajući njena izlaganja pronašla sam ono za čime sam tragala. Nešto što je lako razumljivo i još lakše primenljivo u svakodnevnom životu.

Završila sam njen osmonedeljni trening ,,Uncompromised life“, i na svojoj koži se uverila u to da je napredak sa RTT-ijem zaista transformativan, brz i trajan. Nakon toga odlučila sam da se dodatno edukujem I posle šest meseci studiranja postala RTT praktičar. Posle godina dana sertifikovani hipnoterapeut, a nakon 2 godine dodatne edukacije na polju hipnoterapije posedujem sertifikat kliničkog hipnoterapeuta.

Sa RTT-ijem sam postala mnogo efikasnija i produktivnija u svim oblastima života. Uspela sam da postignem balans između svakodnevnih obaveza i vremena za sebe. To je nešto što mi je predstavljalo najveći izazov a naročito da to radim u kontinuitetu.

Sada svakodnevno imam to vreme, koje koristim da se bavim sobom fizički, edukativno, emotivno i duhovno.

UKRATKO O EFT (Emotional Freedom Tehnique)

EFT (engleski – Emotional Freedom Technique) je tehnika emocionalne slobode, poznata i kao metoda tapkanja. Izuzetno je efikasna, jednostavna i bezbedna metoda, koja nam pomaže da se lakše nosimo sa raznim stresnim situacijama, otpustimo blokirane emocije i energiju iz tela. Pripada novoj oblasti koja se zove energetska psihologija. EFT tehnika uključuje stimulaciju akupunkturnih tačaka na našem telu blagim pritiscima, dok smo istovremeno usmereni na problem koji nas muči. Dolazi do smanjenja hormona stresa, osećamo se lakše, rasterećenije i spokojnije.

Moj cilj u primeni RTT metode, jeste da klijentima pomognem da za što kraće i efektno uloženo vreme, rad, trud i novac postignu izvanredne rezultate i ostvare svoje ciljeve.

KAKO MI JE RTT POMOGAO?

Koristeći RTT na sebi, uspela sam da se, konačno, oslobodim navike pušenja. Pre toga sam 5 puta pokušavala, i uvek bih se vratila cigaretama. Nekako je sa tim došlo da prestanem da pijem i kafu, ne zbog nekih zdravstvenih smetnji, već kao potpuno oslobađanje od navike i rituala. Inače sam bila od onih osoba koja ustaje pola sata pre ostalih ukućana da bih jutarnju kafu i prvu cigaretu konzumirala ujutru sama, u miru i tišini (svi koji imaju decu, a naročito troje, znaju koja je dinamika čim se klinci probude). Nestale su glavobolje, energija u toku dana mi je stabilna, spavanje kvalitetnije, kosa sjajnija, nokti jači, ten čistiji. Nemam više policistične jajnike, a sve ovo zahvaljujući RTT-iju. Sada moj dan počinje jutarnjim vežbanjem i ličnom edukacijom. Svako jutro, bez izuzetka. RTT mi je pomogao da preoblikujem stara uverenja, naučim da upravljam najjačim resursom koji svako od nas ima, a to je naš um, i da se ophodim prema sebi kao prema najvoljenijem biću na planeti.

RAD SA DECOM

Sa decom radim RTT od njihove 5. godine. Za sva maloletna lica potrebna je pismena saglasnost oba roditelja. Najčešći razlozi rada sa decom su – noćno mokrenje, grickanje noktiju, strahovi, navikavanje na vrtić i školu. Trajanje terapije je kraće u odnosu na odrasle i traje oko 30 minuta. Sa starijom decom i tinejdžerima najčešće radim na samopouzdanju, poteškoćama sa koncentracijom, motivaciji, poremećajima u ishrani, vršnjačkog nasilja.

POSTAVITE MI PITANJE

sr_RS

Coaching Radionica
Tema: Partnerski Odnosi

Nedelja 14. April

U 19:00

Trajanje Radionice

90 minuta

Cena

3.500 RSD