VIŠE O KOUČING STRATEŠKOJ INTERVENCIJI

ŠTA JE KOUČING STRATEŠKA INTERVENCIJA?

Ukoliko si rešila da radiš na sebi i želiš iz pozicije gde si trenutno da uspešno i brzo dođeš do svog cilja, za tebe je pravi izbor koučing strateškom intevencijom.

Strateška intervencija je skup najpraktičnijih i najefikasnijih oblika strateškog delovanja i komunikacije iz različitih metodologija i disciplina: Eriksonova terapija, strateška porodična terapija, psihologija ljudskih potreba, organizaciona psihologija, neurolingvistika, psihologija uticaja, strateške studije, tradicije diplomatije I pregovaranja, teorija igara i druge.

To je jedinstvena metoda koju su zajedno kreirali jedni od najboljih u svojim oblastima. Jedan od njih je Tony Robbins – čuveni titan koučinga, čovek kome se za pomoć u rešavanju problema obraćaju olimpijski sportisti, uspešni biznismeni, američki predsednici itd. Pored njega, tu je i Cloe Madenas, jedna od 20 najboljih psihoterapeuta na svetu. Žena čije se knjige koriste kao literature u edukaciji budućih psihoterapeuta u koledžima širom Amerike i sveta.

Kombinujući najbolje tehnike i alate, nastala je jedinstvena koučing metoda – strateška intervencija. Baš zbog tog strateškog pristupa klijenti postižu fantastične rezultate.

Koristim najbolje resurse koji postoje da klijenti žive život koji vole. Ovaj pristup će ti pomoći da sebe razumeš na drugačiji i jasniji način, otkriješ nove resurse koje poseduješ a do sada nisi znala i naučiš tehnike koje možeš i kasnije da koristiš da unaprediš kvalitet svog života.

KOJI JE NAŠ ZAJEDNIČKI CILJ?

Naš zajednički cilj je da svoje resurse i potencijal iskoristiš u potpunosti na način koji je dobar za tebe, tvoje okruženje i održiv u vremenu. Takođe, ovom metodom želimo da otkrijemo sputavajuće paterne i navike a onda da ih zamenimo sa korisnim i podržavajućim, koji ti pomažu da lakše ostvariš svoje ciljeve

Koučing strateška intervencija se razlikuje od ostalih koučing metoda po svom holističkom pristupu, gde su klijenti podržani da svoje potrebe izraze, zadovolje i uzdignu.

Ovakav pristup donosi bolje rezultate za kraće vreme i sa manje truda. Strateška intervencija te podržava i osnažuje da svakodnevno preduzimaš akcije u svom životu vode ka zacrtanom cilju.

Snažno verujem da svi ljudi poseduju potencijal da prevaziđu negativne obrasce i uverenja koja ih sprečavaju da napreduju i postignu svoje ciljeve.

KAKO FUNKCIONIŠE?

Možemo raditi individualno i u paru, najčešće se rade partnerski odnosi ali i odnosi na primer majka-ćerka, kao i u kompanijama i firmama.

 

Individualne sesije radim online, dok grupne možemo raditi i uživo.

Sesije obično počinjemo tako što se upoznajem sa tobom – tvojim prioritetima, željenim ciljevima i rezultatima i najbližim odnosima. Saslušaću te, shvatiti i podržati a iz tog razumevanja tebe i tvojih potreba, ponudiću ti jedinstvenu perspektivu i niz strategija za poboljšanje tvog života i onih aspekata koje želiš da unaprediš ili promeniš. Naučićeš kako da svakodnevno preduzimaš korake koji povećavaju tvoju radost i zadovoljstvo, oslobađajući se onih stečenih obrasca otpora i straha koji te sprečavaju da živiš život punim plućima, onaj život koji ćeš voleti svim srcem. 

U KOJIM SLUČAJEVIMA MOŽEMO KORISTITI KOUČING STRATEŠKOM INTERVENCIJOM?

Sa strateškom intervencijom radimo na najširem spektru oblasti života:

 • zdravlje, 
 • posao, 
 • porodica, 
 • karijera, 
 • finansije, 
 • društveno-socijalni život, 
 • kreiranje boljih navika, 
 • postizanje ciljeva, 
 • povećanje produktivnosti i efikasnosti, 
 • rešavanje problema u emotivnim odnosima, 
 • prevazilaženje strahova, emotivnih, poslovnih i finansijskih blokada.

 

Probaj i uveri se u efikasnost ove sjajne i posebne koučing metode.

Ono što bez izuzetka svi klijenti dobiju su jasnoća, akcija i napredak ka ciljevima koje želiš da postigneš. Razumeš sebe iz druge perspektive, unapredićeš odnose sa ključnim ljudima u svom životu, dobićeš novu dozu motivacije i inspiracije  za svoju karijeru, lakše ćeš kreirati zdrave i korisne navike, bolje upravljati svojim resursima. Moja namera je da postigneš bolju harmoniju, mir i balans sa sobom, svojim životom i okruženjem.

PO ČEMU SE KOUČING STRATEŠKOM INTERVENCIJOM RAZLIKUJE OD PSIHOTERAPIJE?

Psihoterapija funkcioniše u medicinskom okviru; identifikuje i dijagnostifikuje disfunkcije i prepisuje lečenje. Koučing strateškom intervencijom počinje od tebe, sada i ovde i usmerava te sa  konkretnim smernicama kako da preduzmeš praktične i efikasne korake, lakše donosiš odluke a sve u cilju postizanja željenih rezultata, kvalitetnih odnosa i iskustva koja želiš jer su tvoj izbor.

PRIJAVITE SE

sr_RS

Coaching Radionica
Tema: Partnerski Odnosi

Nedelja 14. April

U 19:00

Trajanje Radionice

90 minuta

Cena

3.500 RSD