VIŠE O RTT

ŠTA JE RAPIDNA TRANSFORMATIVNA TERAPIJA?

Rapidna Transformativna Terapija ili skraćeno RTT je metoda koja vešto kombinuje najbolje elemente hipnoterapije, NLP-a (neuro-lingvističkog programiranja), CBT-a (kognitivno-bihejvioralne terapije), psihoterapije i specifične tehnike koju ovu metodu čine jedinstvenom.

Ono po čemu se najviše razlikuje u odnosu na ostale metode jeste način i pristup u rešavanju problema. Dovoljne su 1-3 terapije za pojedinačan problem. Uspešnost eliminisanja problema nakon samo 1 terapije iznosi 80%.

Cilj u radu sa klijentima je da otkrijemo i uklonimo uzrok problema a ne da se bavimo samo posledicama. Upravo zbog toga su rezultati brzi i trajni.

ODAKLE POTIČE RTT?

Koristeći svoje višedecenijsko iskustvo (preko 30 godina u radu sa klijentima) RTT metodu je kreirala gospođa Marisa Peer iz Londona, koja je više puta proglašena za najboljeg Britanskog terapeuta. Autor je nekoliko svetskih bestselera, javni govornik i terapeut slavnih ( njeni klijenti su članovi kraljevskih porodica, olimpijski sportisti, CEO kompanija, rok zvezde, holivudski glumci, reditelji, top modeli…).

KAKO FUNKCIONIŠE RTT?

Razlog uspešnosti RTT-ija jeste u tome što radimo sa podsvesnim delom uma. U svakodnevnom životu 90% naših misli proističe zapravo iz podsvesnog a ne iz svesnog dela uma. Uz pomoć RTT metode otkrivamo uzrok problema, adekvatnim tehnikama menjamo uverenja koja više ne koriste, štetna uverenja koja Vas sputavaju i ograničavaju. Kao rezultat toga dobijamo prevazilaženje starih izazova, problema i loših navika.

U KOJIM SLUČAJEVIMA MOŽEMO KORISTITI RTT?

Rapidnom Transformtivnom Terapijom unapređujete određene oblasti života ili se oslobađate nekog od sledećih stanja:

Napomena: Oblasti kao što su višak kilograma, poremećaji u ishrani, anoreksija, bilimija, depresija I opsesivno -kompulsivni poremećaj su teme koje traže 3 terapije, u neki, slučajevima I više.

- Otklonite Svoje Probleme Zauvek -

KAKO IZGLEDA TRETMAN RTT-A?

Sam RTT tretman traje između 2 i 2.5 sata. Prvi deo je relaksacija, drugi deo čini otkrivanje uzroka problema i treći deo je transformacija i promena starih dotrajalih uverenja koja više ničemu ne služe. Velika prednost RTT-ija je što pored rada uživo sa kljentima, možemo da radimo i online. Bez obzira gde se nalazite, jedino što Vam je potrebno je dobra internet konekcija i kamera. Poželjno je da ste kod kuće sami ili u odvojenoj sobi od ostalih ukućana, gde Vas niko neće uznemiravati.

KAKO SE KLIJENT OSEĆA U TOKU TERAPIJE?

Imperativ u radu sa klijentima mi je da se uvek osećaju sigurno i opušteno. Iskustva su individualna, može biti emotivno ali nikada traumatično. Imate potpunu kontrolu nad sobom. Klijent je u potpuno svesnom ali opuštenom stanju. Sve vreme Vi i ja razgovaramo, samo su Vam zatvorene oči. Najčešće reči koje moji klijenti koriste da opišu prijateljima svoje iskustvo sa RTT-ijem je izuzetno prijatno iskustvo. Lično, ja se uvek osećam kao posle dobre masaže, opušteno i preporođeno.

SNIMAK

Bitan deo RTT-ija jeste slušanje snimka. Nakon Vaše terapije, pravim Vam Vaš lični i izuzetno personalizovan snimak (omiljeni deo većine klijenata), koji je preporučljivo da slušate najmanje 21 dan. To je zapravo proces reprogramiranja Vašeg uma i uverenja i u potpunosti oslobađanje od starih šablona ponašanja, načina razmišljanja koja Vam više ne koriste i ne trebaju.

PRAĆENJE

Nakon tretmana RTT-ija u kontaktu smo 30 dana. Redovno javljanje je obavezno i značajno za klijenta. Ukoliko ne primetim određene promene, mogu predložiti klijentu novi snimak koji ne naplaćujem.

ZAKAŽITE TERMIN

sr_RS

Coaching Radionica
Tema: Partnerski Odnosi

Nedelja 14. April

U 19:00

Trajanje Radionice

90 minuta

Cena

3.500 RSD