TESTIMONIALS

Godinama sam tražila rešenje a ujedno i lek koji će mi pomoći da problem sa kožom minimalizujem i da se samim tim osećam ugodno i zadovoljno u svojoj koži. Rođena sam sa retkim dermatitisom, težim oblikom psorijaze (ihtioza), i uvek sam patila od toga da imam normalnu kožu kao i svi drugi. Posećivala sam naše najpoznatije i najuspešnije dermatologe i homeopate, koristila raznovrsne kreme ali uprkos svemu tome, u poslednjih pet godina sam primetila da je napredak stagnirao, sa čim mi je bilo izuzetno teško da se pomirim.

Pre par meseci sam odlučila da probam RTT terapiju kod predivne Jelene Vukčević u nadi da ce mi pomoći da se konačno rešim tog problema koji me prati od rođenja. U početku sam bila malo skeptična, jer nikada do tada nisam probala takvu vrstu izlečenja i mislila sam da ću se osećati čudno i da verovatno neće biti nekog značajnijeg pomaka kao i do tada.

Ali Jelena me je uverila drugačije. RTT seansa je jako prijatna, relaksirajuća i isceljujuća. Jednostavno, osećala sam se kao da se tokom samo jedne seanse desio neki klik u mojoj glavi da konačno prezubčim neke stvari i prihvatim sebe baš onakvu kakva jesam. Posle seanse sam se osećala kao da mi je ogroman teret koji nosim jako dugo pao sa ramena i osećaj je zaista zapanjujuć. Jelena me je sa takvom lakoćom opustila tokom seanse i pokazala put da se rešim tog tereta. Snimila mi je personalizovani snimak koji sam slušala 21 dan u nadi da će taj problem sa kožom biti manje vidljiv.

I zaista uspelo je. Koža mi je u nikad boljem stanju, kakav nisam mogla ni da zamislim. Ali samo zahvaljujući Jeleni, koja me je uverila da je to meni dostupno, postigla sam svoj cilj. Sada se osećam predobro i presrećno jer taj problem više nije toliko vidljiv. Konačno posle dugo godina mogu leti da nosim šorceve, suknjice i haljine a ne da prikrivam noge farmerkama ili ruke dugim rukavima, što mi čini neizmerno srećnom.

Želela bih da se zahvalim Jeleni sto mi je ulila neverovatnu dozu samopouzdanja i pokazala put do mog izlečenja za kojim sam tragala godinama. Iz mog ličnog iskustva, svakome bih toplo preporučila RTT seansu kod Jelene Vukčevic.

 
– A. V.
Beograd, Srbija

Before

After

Evgenij je počeo da muca kada je imao 7 godina, i to se nastavilo tokom čitavog života, sve do njegove 38. godine. Pokušavao je da reši problem pomoću različitih metoda i terapija, ali bez uspeha ili samo sa trenutnim rezultatima. Za RTT se odlučio preko preporuke svog prijatelja koji je takođe imao uspeha u rešavanju svojih izazova uz pomoć RTT-ija. Nakon samo jedne terapije u trajanju od 3h Evgenij je uspeo da se reši svog višegodišnjeg problema. Poslušajte njegovo iskustvo.

 
– EVGENIJ
Bugarska

Marko se borio sa anksioznošću i depresijom gotovo celog života, i pokušavao je da to reši na različite načine. RTT-jem je uspeo da dođe do srži problema, odnosno do samog uzroka, Poslušajte video u kom je  Marko objasnio svoje celokupno RTT  iskustvo.

 
– MARKO
Srbija

Za RTT terapiju saznala sam od jedne prijateljice, ubrzo sam se odlučila i da je isprobam. Jelena je  veoma ljubazna  i puna je razumevanja, prvo me je  informisala o svakom koraku kroz koji ćemo proći i detaljno upoznala sa terapijom. Potom sam uradila upitnik, a zatim smo prošle kroz sve odgovore zajedno (analiza upitnika). Sama terapije je isceljujuća, traje oko tri sata. Prvu RTT terapiju radili smo na temu socijalne anksioznosti. Odmah sam primetila dobrobiti terapije kojih je svakog dana bilo sve više. Moji dlanovi se više ne znoje kada se nalazim u društvu nepoznatih ljudi, verujem u sebe,  slobodna sam da govorim i da se upuštam u nove izazove, upoznajem nove ljude i štičem iskustva.  Nakon terapije uspela sam da radim u filmskoj produkciji, gde su  timski rad i veštine komunikacije najvažnije za njegovu proizvodnju. To dovoljno govori o tome koliko je RTT delotvoran. Za Drugu RTT terapiju cilj je bio da utišam negativnog kritičara i probudim navijača u sebi. Radile smo na podizanu samopouzdanja i samopoštovanja. Sada sam odlučnija, smelija i svakog dana sebe podržavam i bodrim u sticanju novih znanja.  Ono što je meni bilo veoma ohrabrujuće i osnažujuće su razgovori koje sam imala sa Jelenom nakon 1, 3, 7, 14 i 21. dana od terapije. Uvek je tu da sasluša, da da korisne savete i da me podrži. Imam 23 godine i srećna sam što sam se već oslobodila svojih strahova i nesigurnosti pomoću ove fenomenalne terapije. Sada drugačije posmatram kako sebe tako i ljude oko mene, radujem se svemu onome što sledi. Zaista bih svakom preporučila RTT terapiju, metoda je jednosatvna, brza i efektivna. Zahvaljujem se Jeleni na pomoći i podršci koju mi je pružila jer sada mogu da se prepustim svim čarima života.

 
– V. R.
Beograd, Srbija

Od malena sam kao dete zavolela slatkiše i ta ljubav je prerasla u neku vrstu zavisnosti s godinama. Došla sam do tog nivoa da mi ne prođe ni jedan dan a da ne pojedem nešto slatko. Ali isto tako dešavalo se da ukoliko odlučim da ne jedem slatkiše par dana, istrajem svega nepuna tri dana i opet nastavim po starom. Osećala sam se kao da sam u nekom začaranom krugu kontrolisana od strane šećera, shvatajući da moram iz korena da promenim svoje navike i da izbacim šećer u potpunosti jer sam znala da mi ništa dobro neće doneti pogotovo kada je u pitanju zdravlje.

Na svu sreću i sasvim slučajno, preko prijateljice sam saznala za terapeutkinju Jelenu Vukčević koja mi je pomogla da se uz pomoć RTT terapije u potpunosti oslobodim zavisnosti od šećera. Moram da dodam da je terapija jako prijatna i relaksirajuća i da sam se osećala izuzetno rasterećeno posle seanse sa njom. Jelena je zaista jedna divna osoba pre svega, a pogotovo divan terapeut koja mi je pomogla i pokazala put da izađem iz tog začaranog kruga. Jednostavno, osećala sam da sam u pravim rukama. Snimila mi je personalizovani snimak koji sam slušala punih dvadesetak dana. Jelena mi je ulila osećaj istrajnosti samo jednom sensom i upravo to je razlog zbog kog sam istrajala toliko u slušanju snimka ali isto tako sam istrajala i u smanjivanju i konačnom otklanjanju šećera iz svoje ishrane.

Zbog saradnje sa predivnom i profesionalnom Jelenom Vukčević, već dva meseca se osećam preporođeno, imam više energije, nisam nervozna toliko kao pre, ravnodušna i nezainteresovana sam prema šećeru u potpunosti i istinski sam ispunjena i srećna posle dugo vremena.

Iz svog ličnog iskustva toplo bih preporučila svakome RTT terapiju sa Jelenom Vukčević ko ima bilo kakvih problema i želi da ih se reši u potpunosti.

Hvala Jeleni neizmerno jos jednom i veliki pozdrav.

 
– V. A.
Beograd, Srbija

Za RTT sam saznala pre par godina preko društvenih mreža i pomislila evo još jednog samoisceljujućeg načina kako pomoći sebi. Pre izvesnog vremena moja sestra je otišla na RTT seansu – nije mi rekla ali sam kod nje uočila promene koje su njoj donele mnoge benefite.

Posle višegodišnjih pokušaja da ostavi cigarete moja sestra je već mesecima nepušač. Koža joj je baršunasta, oči blistave, zubi pobeleli. Pitam je šta si radila ovog puta, vidim uspeva? Kaže RTT terapija. Opisala mi je ukratko o čemu se radi, meni se sve dopalo i zakazala sam terapiju kod RTT terapeuta Jelene Vukčević.

Jelena je divan terapeut, pun razumevanja i strpljenja, ume da sluša ljude što je danas retkost.

Moj prvi „problem“ je kilaža i povratak devojačke kilaže. Posle dve trudnoće moje telo nije bilo telo koje pamtim i koje želim.

Toliko truda, vremena i novca na sve moguće i nemoguće dijete, fitnes, teretane, treninge. Ne postoji stvar koju nisam probala ali zadnjih 7-10 kilograma tvrdoglavo stoje. Uvek nekako naduta i opterećena kilažom, svi zdravstveni rezultati su odlični a kilogrami stoje li stoje. Naravno da smo prvom terapijom radile na skidanju kilograma.

 

Divna terapeutkinja Jelena mi je sa takvom lakoćom ukazala kako mogu da povratim svoju devojačku kilažu, moja želja zadnjih 10ak godina. Lebdela sam. Bila laka sama sebi kao perce, ma milina od sreće i ponovnog osećaja devojačke kilaže. Posle samo jedne terapije i 21 dana slušanja snimka ja sam uspela da skinem upornih 5 kilograma posle čini mi se večnosti.

Sreći mojoj nikad kraja. Nisam gladovala nisam ni posebno vežbala samo sam u glavi, uz pomoć RTT-a složila kockice i sve je došlo na svoje. Ja srećna i konačno sita. Juupiii!

Neverovatan osećaj koji me drži mesecima.

Sada telo traži manju količinu hrane. Sve to uz pomoć RTT terapije

Sve preporuke za  Jelenu Vukčević i RTT terapiju ukoliko želite da se rešite mnogih problema u životu.

Planiram da zakažem još jednu terapiju sa drugom tematikom.

 
– S. J.
Beograd, Srbija

Seansa sa Jelenom mi je pomogla da ponovo dotaknem i pokrenem kreativni deo koji je bio uspavan godinama, Samo u jednoj seansi smo uspele vrlo brzo, sa lakoćom da pronađemo uzrok problema koji je doveo do blokade za stvaranjem. Kao umetnik, kontakt sa kreativnošću je ono što mi je najvažnije i što me održava potpuno živom. Zahvaljujući Jeleni, već sutradan su nove ideje počele da dolaze bez napora. Jako sam srećna što mi se ponovo vratila potreba za stvaranjem i svima bih toplo preporučila rad sa Jelenom jer će učiniti da se osećate sigurno i podržano, a transformacija će zasigurno biti brza!

 
– M. S.
Beograd, Srbija

Thank you so much, Jelena! I had really bad headaches. While I should have been working, I was procrastinating, feeling too tired to concentrate. The headaches prevented me from having a good night’s rest. You made me realize I was carrying along with sadness, I didn’t even remember. In one session you unblocked all those problems. I had been experiencing headaches for years and I no longer feel burdened by pain! I am working twice as fast now and I sleep so much better! I just can’t thank you enough. You’re an amazing therapist!

 
– G. V.
Brussels, Belgium

Dear Jelena,

It was a great session we had today. You led me perfectly to find a reason for my headache. I understood it and also healed it.

Your recording is really helpful as it continues to help me heal furthermore.

I loved the session. I found myself relaxed and easily working with my conscious and subconscious part of me.

Keep the good work!

 
– B. H.
Opava, Czechia

Dok moja kuma Jeca nije počela da mi priča o RTT-ju nisam znala o čemu se radi. Prve promene sam videla na njoj samoj po mnogim aspektima. Promenila je mnogo toga na sebi da sam i ja poželela da probam iako sam poprilično zatvorena i teška osoba, koja je tvrda po prirodi. Pitala sam se a šta će biti tema na kojoj ćemo raditi nas dve i shvatila da je moj najveći problem gubitak samopouzdanja, gubitak sebe usled mnogo čega od ranog detinjstva pa kroz CEO život. I krenuo je preobražaj – jedna seansa i snimak koji sam slušala. Počele su promene, upoznala sam sebe, svoje demone i strahove… Naučila sam da volim sebe, da cenim sebe i budem ono sto sam oduvek trebala biti a to nisam uspela bez Jelene Vukčević – najboljeg psihoterapeuta. Ona je smirena, pažljiva i puna razumevanja. U njenom prisustvu sam osetila blagostanje i mir. Dala mi je alat, smernice, sve ono što ja nisam umela i mogla uz pomoć puno čega i na tome sam joj bezgranično zahvalna. Najtoplije preporučujem Jelenu svima koji ne mogu sami! Verujte sve je moguće – probajte! Jelena je nešto najbolje što se meni desilo, a može i vama biti isto! Hvala ti Jeco na svemu. Pozdrav.

 
– M. J.
Srbija

I was introduced to the RTT a few years ago by taking an online course which was mind-opening and gave me a better understanding of how changing my beliefs changes my behaviors. And I was even surprised by some of the physical improvements I experienced while working on general subjects an on-line course would cover.

Then I got the opportunity to work with Jelena Vukcevic and have a personal RTT session.  And that is a whole different level! Our first session was online and I was truly amazed. Being a practical person I took additional coaching with Jelena to discuss and understand changes on the consciousness level and also how to be mindful and prevent possible issues when interacting with my own 3-year-old child. Grateful for my accomplishment using RTT with Jelena, I went back for in-person sessions on weight loss and another on relationships. I was surprised to discover the root causes which were far away from what I thought they were. I am still working on those and committed to put 15-20 min a day to listen to my recordings. An extra bonus was that I could communicate with her in both my native language (discussing experiences from my youth) and in English which was easier for expressing my current situation. Nevertheless, I have learned already from Jelena that I can become whoever I want to be today, how to do it, and to say to my old self that this is not me anymore and I am moving on. Lastly, her version of Healing Wortex is my favorite go-to meditation for any occasion!

I recommend Jelena Vukcevic to everyone interested in overcoming personal challenges using the RTT method. She is a great, very professional, extremely well organized, experienced RTT practitioner, phenomenal listener which she combines with RTT tools and her exceptional analytical skills to lead you to the root cause of your challenges and then help guide you patiently to let go and shape your new beliefs for you to grow into the person you want to become.

 
– I. M.
Ottawa, ON, Canada

Kada sam čula za Hipno terapiju prvi put, bila sam skeptična jer mi ništa do tada nije pomagalo da ostavim cigarete. Probala sam lek Ziban koji je jako loše uticao na moje zdravlje, probala sam žvake Nikorete koje mi takodje nisu pomagale, više puta sam pokušavala da ostavim cigarete i bez pomagala ali uvek bezuspešno. Odlučila sam da probam i Hipno terapiju i otišla kod divne Jelene Vukčević koja me je dočekala sa osmehom u jako prijatnoj atmosferi njene ordinacije. Bila sam srcem otvorena za tu vrstu terapije što smatram da je svima potrebno ako žele da RTT uspe.
Ono što me je iznenadilo je to da sam na ovoj terapiji shvatila i neke mnogo dublje i važnije stvari o svom životu i upoznala sebe onakvu kakva sam u suštini. To mi je pomoglo da shvatim zašto pušim i zašto bih bila mnogo srećnija bez cigareta. Posle transformacije koja se u meni odigrala odmah nakon tretmana je i moje telo izbacivalo danima toksine koji su se nagomilavali godinama, što mi je veoma prijalo. Slušala sam snimak svako veče pred spavanje onako kako je preporučeno i prve 3 nedelje sam bila tužna i ljuta na sebe jer nisam uspevala da prestanem da pušim i pored svih saznanja o sebi i o štetnosti cigareta. Ali mi je fenomenalna Jelena Vukčević rekla ključne stvari i objasnila kako da prema sebi budem blaga i na koji način da razmišljam i zahvaljujući ovom tretmanu ja sam sada bivši pušač! Cigarete su za mene prošlost i više se ne vraćam tamo gde mi nije bilo lepo!
Zavolela sam sebe onakvu kakva jesam u suštini i prihvatila da živim zdrav život i pružila sebi šansu za bolje sutra! Beskrajno sam zahvalna Jeleni što mi je otvorila oči i pokazala na koji način da se borim sa porocima! Preporučujem RTT i Jelenu Vukčević svima koji žele da ostave poroke, onima otvorenog srca i onima koje nije stah da zavire u sebe.

 
– J. J.
Srbija

I worked with Jelena on my issues with sugar. I was addicted to it. I just had to think all day about cravings and generally about food. I absolutely hated it.

I had one session with her, and just one day after the session, I was free of it. I woke up, and I didn’t think about the food at all. I ate my first meal at 12 o’clock because I didn’t have any cravings, so I just listened to my feelings of hunger. 🙂

Jelena is a very professional and nice person. Her voice is really calming and relaxing. I definitely recommend her to everybody who wants to change their thinking and get a better life.

Thank you, Jelena, for the session. 🙂

 
– J. D.
United Kingdom
Još kao mala devojčica, sa nekih 4 ili 5 godina, počela sam da mucam. Uvek sam bila dobra, poslušna ali ćutljiva i uplašena devojčica. Mucanje mi je predstavljalo veliki problem u detinjstvu ali i kasnije kad sam odrasla. Najveći problem je bio u školi – kada počnem da mucam ne mogu da izgovorim šta želim, znojim se, srce mi udara kao da će da iskoči iz grudi. Totalno zablokiram i ne mogu nista da izgovorim. I pored te smetnje uvek sam bila odličan đak i student. Stalno sam se povlacila u sebe i izbegavala situacije u kojima bi mogla da mi se to desi.
I danas posle 35 godina još uvek je u meni strah da mi se ne dese te neprijatne situacije. To je mnogo uticalo na moje samopouzdanje.
Za RTT terapiju sam čula pre par meseci, Jelena mi je pričala o njoj. Odlučila sam da odem na terapiju zato što mi je Jelena ulila ogromno poverenje. Prvi put posle par decenija se javila nada da postoji rešenje mog problema, moje kočnice u ostvarivanju postavljenih ciljeva. Terapija je bila veoma prijatna i relaksirajuća a Jelena divna, smirena i puna razumevanja. Već na prvoj terapiji smo pronašli uzrok mog problema. Dobila sam moj snimak koji slušam svakog dana. Ja se osećam preporođeno, konačno počinjem da živim kako sam oduvek želela i ispunjavam svoje snove. Dišem punim plućima, samopouzdanje je svakog dana sve veće a strah sve manji. Samim tim su i blokade u govoru sve manje. Zahvalna sam mnogo Jeleni na pomoći, ona je divan psihoterapeut koji sluša. Njen glas je za mene isceljujući. Ne mogu da zamislim dan bez mog snimka i njenog mirnog i staloženog glasa.
Toplo preporučujem Jelenu i RTT terapiju svima. Ja uz njenu pomoć sigurnim koracima koračam ka ispunjenju svojih snova.
 
– K. K.
Srbija

Preko 20 godina se „borim“ sa glavoboljama, manje ili više uspešno, ali nikada nisam uspela u potpunosti da ih se oslobodim. Uticale su na kvalitet mog života i to u svim segmentima. Ponekad su bile toliko učestale da po desetinu i više dana nisam mogla normalno funkcionisati. Alopatska medicina nije imala rešenje, lekovi nisu pomagali i to me je često dovodilo u stanje depresije.

Pre nekih 5-6 godina sam saznala za Marisu Peer i RTT metodu koju ona sprovodi, ali na žalost tada kod nas nije bilo licenciranih terapeuta. Ali i taj dan je osvanuo, konačno dolazim do Jelene Vukčević i mi se hrabro hvatamo u koštac sa izazovom zvanim „glavobolja“.
Vođena prijatnim Jeleninim glasom, moje iskustvo tokom terapije mogu opisati kao krajnje svesno, prijatno, relaksirajuće putovanje u podsvest. Veština i talenat za ovakvu vrstu terapije koju Jelena ima, vodila me je do korena nastanka mojih trauma na potpuno lak, bezbolan, neutralan način, koji mi je omogućio da sve to sagledam iz drugog ugla. Nije bilo nikakvih ponovnih emocionalnih proživljavanja niti bolnih iskustava, samo lakoća spoznaje i razumevanje. Osećaj nakon završetka terapije može se opisati baš onim izrazom „lakša za 100kg“!
Dobila sam svoj personalizovani snimak, slušala svakodnevno i gotovo na dnevnom nivou moje raspoloženje, radost životu, energija, otpornost na stres, su se uvećavali. Posle toliko godina mučenja, vraćao mi se osmeh na lice i optimizam. Osećaj „dobila sam krila“! Zanimljivo, mislila sam da sam došla sa jednim problemom kog sam želela da se oslobodim, a u stvari oslobodila sam se u hodu gomile drugih za koje i nisam mislila da mi predstavljaju izazov. Iz dana u dan ja dobijam nove uvide, one tzv. AHA efekte.
Ovo je za mene fantastična metoda i najtoplija preporuka za terapeutkinju Jelenu Vukčević.  Napomenula bih i to, da je za mene ovo bilo van svih očekivanja. Hvala joj puno na njenoj posvećenosti, talentu, znanju i veštini! Idemo dalje…
 
– B. I.
Srbija
Pokušao sam bezbroj puta da ostavim cigarete ali nikako nije išlo. Kroz razgovor sa suprugom sam došao do saznanja o RTT-iju i zainteresovao se za isto. Prve efekte RTT-ija sam primeto kod supruge i samim tim sam saznao da postoji terapija vezana za pušenje. Prvom prilikom sam se obratio RTT terapeutu Jeleni Vukčević.
 
U prvim razgovorima i saznanju šta je uopšte RTT oduševila me je profesionalnost i ljubaznost Jelene Vukčević. Odmah sam prihvatio i poželeo da se uključim u program i seansu za odvikavanje od pušenja.
 
Sama seansa me je navela da vrlo brzo shvatim šta je moć uma, a da čovek može i mora da menja svoje navike. Posle terapije i dok bih slušao snimak koji mi je napravila Jelena Vukčević, počeo sam polako da smanjujem broj cigareta.
 
Nakon 4 nedelje sam prestao sa pušenjem. Ovom prilikom želim iskreno da se zahvalim Jeleni Vukčević  na svom uloženom vremenu, ljubaznosti, profesionalnosti i velikoj podršci tokom cele terapije.
 
– M. J.
Srbija
Kao neko kome sport obuhvata veliki deo života, RTT terapija pomogla mi je da se opustim i postanem bolja u onome što radim. Imam više energije, motivacije i uživam još više u onome što radim. Prevazišla sam neke prepreke (koje su mi izgledale tako strašno) toliko lako i mislim da bi ovaj oblik terapije trebao da bude obavezan za sve sportiste, koji zbog konstantnog pritiska i nekih začkoljica sa kojima se mi iz te sfere života mnogo češće susrećemo, postaju ukočeni, iscrpljeni i demotivisani. Rezultati su neverovatni!
 
Sve preporuke za Jelenu Vukčević koja mi je pomogla da savladam blokade koje su me sputavale u postizanju mojih ciljeva.
 
– T. S.
Srbija

Jelena helped me to overcome my fear to be more visible with business and feel fearless to take it to the next level. I felt in such good hands all the time, and after just a few weeks I have launched a new program and I am bursting with energy and confidence.

I absolutely recommend her!

 
– H. O.
Amsterdam, Netherlands

What an incredible RTT therapist Jelena is! My experience with the process of RTT with Jelena was truly enlightening and very healing. It’s amazing how we live with certain memories embedded deeply in us that seems to affect so much in our lives. Jelena masterfully led me down the memory lane of healing and self-discovery. Not only did Jelena use one way of exploring my subconscious, but there were several very potent strategies. I’m blown away! I felt safe and nurtured during my session with Jelena. She knew exactly what to say or do during my exploratory process. I feel blessed that we found each other even though we live on different sides of the planet, thanks to modern technology! It has been a true blessing to be able to release the old baggage that I didn’t even know I was carrying around with me. Thank you Jelena for your expertise and loving nature. Blessings from Bojana!

 
– B. P.
Sacramento, California USA

Draga Jelena, neizmerno Vam hvala na svemu. Zahvaljujući Vama i RTT-ju ja sam danas druga žena. Sa samo jednom terapijom i u rekordnom roku, uspela sam da se rešim izazova sa kojim sam se borila dugi niz godina. Od osobe koja nema samokontrolu, brzo plane i svakog dana viče, ja sam postala osoba koja danima ne povisuje ton i zivi u miru i harmoniji. Zahvaljujući Vama ja sam bolja majka i supruga.  Vaša divna energija, pristup, zar i ljubav sa kojom radite ovaj posao čini da iskustvo sa RTT-jem bude čarobno, isceljujuće i nezaboravno. Ako želite da se brzo i trajno rešite svojih izazova i da vam zivot bude mnogo lepši, bolji i kvalitetniji, obavezno kontaktirajte divnu Jelenu, nećete se pokajati.

 
– M. R.
Beč, Austrija

Kada čovek nije zadovoljan životom koji živi ima dve mogućnosti – da se potrudi da promeni sebe ili da prihvati takav život. Promena je obično teška i najčešće dugotrajna. Većini promena teško pada i vremenom ubede sebe da nemaju želje i ambicije i da im je udobnije da budu prosečni. Ako vam nije žao da proživite život i ne ostvarite svoj najveći potencijal, ne ostavite traga na svoje okruženje i ne učinite sve za one koje volite onda razmislite još jednom. Ako znate jasno šta želite ali shvatate da vas nešto drži u mestu ili želite da dođete do svog cilja na najbrži mogući način RTT je najmoćniji alat koji sam ja spoznala. Iako sam dve godine samo priželjkivala promenu kada sam osetila jaku želju da uradim nešto i jasno definisala šta to podrazumeva, uz pomoć RTT-ija, promena je nastupila za 7 dana. Jedna terapija mi je osvestila emotivnu blokadu a već nakon 7 dana slušanja snimka ja sam bila druga osoba. Volela bih da sam za RTT saznala pre 20 godina. Znam da bih bila mnogo srećnija u životu.

Jelena, hvala ti!

 
– S. R.
Novi Sad, Srbija

Jelena was professional all through the session and really thoroughly did an amazing job with me!  She made me feel safe all the way and she helped me find the root of my issue. The session was very transformative for me and I really recommend Jelena as she is a fantastic therapist.

 
– J. G.
Sweden

Rapidna transformativna terapija kao što njeno ime kaze rapidno mi je donela iznenađujuće transformativne rezultate. Zahvaljujući terapiji uklonio sam uzroke nezadovoljstava i demotivacije, što mi je dalje pomoglo da u toku svakog dana budem pozitivniji, raspoloženiji i produktivniji. Čak i moji prijatelji koji još uvek ne znaju za ovu terapiju primetili su promene na meni i kažu da „blistam“. Taj osećaj je neopisiv. Ovu terapiju srdačno preporučujem svakome!

 
– S. S.
Minhen, Nemačka

Za sve vas koji čitate ovaj tekst na sajtu, razmišljajući da li sve to ima smisla I da li RTT ,,radi’’ odmah ću vam odgovoriti kao osoba koja je prošla kroz RTT sa Jelenom da radi. Prvi korak je definisanje problema I želja da se bavite sobom. Puno paterna našeg ponašanja je naučeno I oni su neka vrsta odbrambenog mehanizma, koji u većini slučajeva povređuje naše bližnje ili odbijaju ljude od nas, svesno ili nesvesno. Izbegavanje teških priča, neprijatna komunikacija I objašnjenja nisu rešenje. Ako ste osoba koja definiše to kao problem ( kao ja ), onda je želja da radite na sebi dovoljna motivacija da produbite istraživanje tog problema. RTT terapija mi je pomogla da osvestim da to nisam ja, već naučeni mehanizam iz detinjstva, koji je tada radio za moje dobro ( ignorisanje I izbegavanje teških emotivnih stanja) ali više ne.

Nemojte upadati na Hollywoodsku zabludu o hipnozi, zato što ste ovde Vi vodič koji kaže da li u tu ,,sobu’’ može da se uđe ili ne, da li ste spremni ili ne, da li hoćete da podelite šta ima unutra ili ne. RTT ima genijalne I jednostavne alate sa kojim se ti naučeni paterni mogu ,,deinstalirati’’ I na njihovo mesto vi ,,instalirate’’ novi program, koji ne samo da pokazuje Vas u punom potencijalu koji ste oduvek imali u sebi nego od tog trenutka počinjeta da taj potencijal I živite. U saradnji sa Jelenom samo jedna RTT terapija mi je pomogla da poboljšam komunikaciju sa mojom ženom, majkom, prijateljima I poslovnim partnerima. Pomoglo mi je da poverujem da sam bitan I da moje postojanje ima svrhu, da lakše kažem NE, da budem ponosan na sebe I to što volim I radim.

Verujete u bolju verziju sebe, u bolje sutra, budite uporni, a rezultate će možda prvo primetiti Vaši bližnji I kolege, ljudi pored Vas, pre nego Vi. RTT je ključ u Vašim rukama, a gde I kako ćete to koristiti je samo I jedino do Vas.

Sve preporuke za saradnju sa Jelenom koja će biti tu uz Vas I metodu RTT-ija.

Srećan put!

 
– N.M.
Sofija, Bugarska

From the moment I started speaking to Jelena for the first time, I knew she was a wonderful therapist. She was calm and understanding. She was willing to help with one of the biggest problems I had in my life, and this issue also caused other blockages. Jelena clearly explained every step of the Rapid Transformation Therapy process, and at every step I felt informed and comfortable. The RTT session was literally like floating on a cloud. I’ve really enjoyed taking time out each evening to listen to my personalized recording, and it really has helped to get myself back in the zone to work on retraining my brain to change negativity to positivity. Jelena is personable, warm and listens carefully to everything you say. She then incorporates your thoughts and feelings into each step of her work. It is incredible to have someone that listens to you so carefully, to enable changes in the hypnosis session. My biggest wish from my RTT session was to drive a massive change in anger to rather being calm and happy, no matter the circumstances. and I’ve definitely succeeded. I would highly recommend working with Jelena as she is a skilled and intuitive practitioner who combines her diverse therapeutic training to find the underlying issues causing the problem and brings about the best results for her clients. Anyone will enjoy working with her. She is flexible and responsive with a warm empathetic approach.

 
– A.
Essex, Great Britain

I was privileged to meet and work with Jelena who was very open to helping in days when I needed emergency help. She was here for me at the right time and I am very grateful. First of all, it was one of the experiences I couldn’t predict. I thought it would be a very fast meeting as they told me the result could come immediately. Jelena took her time to be with me and to try to open my soul. And she succeeded. The moment I called her was the moment of coronavirus crises. My need to speak with somebody wasn’t an issue of the present time, it was something that bothered me for a long time.  I was relieved after talking to Jelena. She succeeded to give me the power to step forward and put the focus on well being. Thank you, Jelena.

 
– M. P.
Beograd, Srbija

Tragajući za načinima da promenim sebe kako bih promenila svoj svet i učinila ga boljim i kvalitetnijim i savladala emotivno prejedanje i bulimiju, saznala sam za RTT i Jelenu Vukčević. Pre toga sam više godina išla na psiho terapije nakon kojih sam na kraju ipak ostala uskraćena za osećaj konkretnog rezultata onoga na čemu sam dugo radila sa psihoterapeutom.

Iskreno, nisam ni slutila koliko ce mi se brzo život promeniti na bolje nakon RTT-a. Jelena je svojim pristupom, pre svega punim razumevanja i podrške, doprinela da mi dve terapije koje smo radile donesu osećanje olakšanja, rasterećenja i razumevanja onoga šta mi se dešava. Ako se na to doda i Jelenina posvećenost, dostupnost u svakom momentu za bilo koje pitanje ili nedoumicu, možete biti sigurni da ste u pravim rukama! Jelena iskreno i suštinski prati Vaše stanje i razvoj situacije. Svesrdne preporuke za RTT i Jelenu!

 
– S.D.
Beograd, Srbija

Od malena sam imala osećaj manje vrednosti i manjak ljubavi prema sebi. Na razne načine sam pokušavala da se izborim sa svojim problemima i poteškoćama. Odlazak kod raznih psihologa, primenjivanje mnogih tehnika dovodile su samo do još većih frustracija i nezadovoljstava. Sve dok mi jednog dana starija sestra nije preporučila predivnu terapeutkinju Jelenu Vukčević koja je uz pomoć RTT terapije promenila moj život i pomogla mi da prihvatim i zavolim sebe onakvu kakva zaista jesam. Sama RTT terapija je mnogo prijatna, relaksirujuća i odmah nakon prve seanse imala sam fantastične rezultate. Uz pomoć te terapije vi prihvatate sebe u potpunosti i menjate svoja stara uverenja i programe koji vam ne služe. Nakon dva meseca rada sa Jelenom ja sam danas osoba koja je promenila svoj život iz korena. Preoblikovala sam svoja uverenja, oslobodila se starih i preuzela sam svoj život u svoje ruke, i što je najvažnije spoznala sam ko sam zaista i prihvatila sve svoje mane i vrline u potpunosti. Tako da svi ljudi koji imaju neke poteškoće u svom životu, toplo bi im preporučila RTT terapiju, jer su rezultati neverovatni i fantastični.

 
– M. R.
Beograd, Srbija

Sa početkom RTT terapije bila sam uplašena za svoju budućnost, vođena lošim osećajem, strahom i neraspoloženjem. Kako su dani odmicali uz RTT strah je znatno smanjen, terapija lekovima prekinuta što je i bio najveći cilj, kvalitet života unapređen. Nikada lakši, a uspešniji način. ❤️ Hvala Jelena.

 
– J.R.
Beograd, Srbija

Za Jelenu sam čula sve najbolje od mojih prijateljica i poznanica koje su bile u programu sa njom, tako da su me dosta zainteresovale – što nije baš lako. Sam rad sa Jelenom mi je bio pun izazova jer tema na kojoj smo radile je skoro 60 godina stara, ali uz Jeleninu pomoć i fenomenalan program smo posle mesec dana rada uspele da kreiramo nova uverenja.

Preporučujem od ❤️ Jelenu svima koji žele da žive svoj pravi potencijal. Budite hrabri i iskreni prema sebi jer uz Jeleninu pomoć je sve moguće!

 
– M.
Beograd, Srbija

RTT terapija mi je promenila život za manje od mesec dana. Uz pomoć divne Jelene i fenomenalnog RTT uspeo sam da otklonim emotivne blokade koje su me ceo život kočile. Nakon terapije su mi se otvorila nova vrata, i shvatio sam koliko je život lep kada pokazujemo evoje emocije, i sebi i drugima. Svima koji žele da rade na sebi i žele brze i trajne rezultate preporučio bih da rade RTT sa Jelenom koja ima fenomenalnu energiju.

 
– D.R.
Beograd, Srbija

Sjećam se da sam slušala reklamu na Youtube o Rapid Transformational Therapy. Sjećam se vrlo dobro i svoje sumnje, ali i nade da je moguće tako brzo se osloboditi nekog problema koji nas muči decenijama. Nakon pola godine prijateljica mi je ispričala o Jeleni i RTT iskustvu. Opet mi je zvučalo suviše dobro da bi bilo istinito, ali sam imala povjerenja u njene riječi, i odlučila sam da probam.

Izazov je bio nedostatak samopoštovanja, koje sam izgubila kako bih se prilagodila i preživjela. Taj nedostatak se odražavao na moje mentalno stanje, zdravlje, odnose, posao, prijateljstva i oduzimao mi mnogo.

Sada, nakon terapije se osjećam kao da pišem o drugoj osobi. Nova snaga i odlučnost su mi pružili potpuno novi kvalitet života! Jelena je u tri sata uspjela da mi pomogne sa ne čim sa čim sam se borila decenijama, promjenu osjećam na svakom nivou svog bića. Terapija je brza, snažna i nježna. Najviše su mi značili njeni redovni pozivi nakon same terapije. Osjećala sam se podržanom i zaštićenom, a Jelenini dobrota i znanje su me osvojili zauvjek. Zahvalnost ne mogu da opišem, kao što ne mogu da nađem dovoljno dobre riječi da opišem transformaciju koja mi se dogodila. Od srca preporučujem Jelenu i rtt.

 
– B. M.
Crna Gora

Bio sam hiperproduktivno dete, imao mnogo lepih i korisnih aktivnosti i obavljao mnogo različitih zadataka koji su mi predstavljali zadovoljstvo koliko god podrazumevali napor. To je izgledalo lepo sa strane. ‘Vidi malog, al je zapeo, ide mu i u školi, svira rokenrol, trenira, snima filmove, putuje, ide na turneje,…’ Koliko god bajkovito ova priča zvučala ta ambicioznost je dobrim delom bila bežanje od suočavanja sa teškim i neprijatnim emocijama kojih je bilo jer, desio se život…

Vremenom se moj tempo progresivno ubrzavao, zadaci komplikovali, a brdo strahova i nerešenih problema tepih više nije mogao da prekrije. Pregoreo sam. Izgubio sam se. Nakon par godina raznih polu-uspešnih pokušaja da ‘sve to sam rešim’ učenjem i razgovorom sa mudrijima od sebe, konačno sam se posvetio i terapiji. Breg zakopanih tajni se postepeno smanjivao tokom perioda od godinu ipo dana, a pred sobom sam počeo polako da uvidjam izgubljene delove slagalice. Onda sam mnogo bolje razumeo sebe, svoje potrebe, najvažnije – i granice. Bilo je vreme da se posvetim svojoj produktivnosti na zdraviji način, naučim kako da bolje uživam u onome što radim i skapiram da je reći ‘ne’ zapravo super.

Tada sam upoznao Jelenu. Ona mi je pomogla da uvidim da sve vreme imam jednu raketu na raspolaganju, a da i dalje svuda idem peške. Jer sam tako navikao. I mislio da mora. Jer tako su nas učili iz najbolje namere. Težak rad se isplati. Laž. Produktivan rad se isplati. Izgubljeni delovi moje puzle su mi postali mnogo dragi i lepi, ali ja još uvek nisam umeo da ih koristim. Raketa je i dalje stajala na zemlji. Uverenje po uverenje, zadatak po zadatak, savladao sam komande i naučio da je potrebno da pustim uzde, pritisnem par ključnih dugmića i raketa leti! Nije savršena, ume da pobrljavi, potrebna joj je pažnja i održavanje, ali je moja i ja je sada volim.

Pre dve godine bio sam depresivan, iako sam radio punom parom. Sada se već mesecima osećam samopouzdano i zaljubljeno u život. Dozvoljam sebi da negujem prvenstveno svoje potrebe, upoznajem divne ljude, a posao, gle čuda, i dalje stabilno napreduje. Kroz rad sa Jelenom sakupio sam rasparčane delove puzle jednog deteta i sastavio ih u mladog muškarca. Istovremeno, stabilnim tempom se vraćam onome čime sam zračio kao klinac. Koliko je to kul!?

Osećam žar za životom i ne brinem šta će biti sutra jer sada duboko verujem da je sve što sutra donosi izvanredno, čarobno. Verujem da sam za to spreman i da imam pravo da se osećam dostojno mirnog sna, svakodnevne radosti i velikog uspeha.

-N.J
Beograd

Draga Jelena,

Danas, gledajući sa distance od godinu dana i par meseci, mogu sa sigurnošću da kažem da je ta jedna RTT sesija sa tobom bila ključna ili bolje rečeno ključ za moj bolji život. Ta, samo jedna sesija i svi saveti i alati koje si mi dala, doveli su do toga da budem srećnija, da imam mnogo više samopouzdanja i samopoštovanja, da hrabro donosim odluke i da se više smejem. Sve to mi je dalo vetar u leđa da dam otkaz na prethodnom poslu i to je najbolja odluka koju sam mogla da donesem, jer sad uživam u svakom minutu na ovom poslu koji sada radim, a to mi jako znači.

Radujem se budućim sesijama, po dogovoru, međutim kao što sam ti možda spominjala, želim da budu u mom stanu, za koji mi je pre nekih 10ak dana odobren kredit i koji jedva čekam da opremim i preselim se.Eto, da ne dužim dalje, želela sam da znaš koliko mi je značio rad sa tobom i da sam ti zahvalna na svoj pomoći koju si mi pružila.

U nadi da si dobro i zdravo, želim ti srećne predstojeće praznike i radujem se budućoj saradnji.

 
– Bilja
Srbija
en_GB

Coaching Radionica
Tema: Partnerski Odnosi

Nedelja 14. April

U 19:00

Trajanje Radionice

90 minuta

Cena

3.500 RSD